The best free antivirus software for Windows PC! Download and install for free!

Lataa virustorjuntaohjelmisto Windows-tietokoneeseen! Riippumaton luokitus parhaista ilmainen virustorjunta 2020

Tällä sivustolla voit ladata ja asentaa ilmainen virustorjuntaohjelma tietokoneellesi. Meidän luokitus päivitetään vuosittain ja se perustuu tuloksiin lukuisia testejä, jatkuvasti järjestetään maailman suurin itsenäinen järjestöjen ja tunnettu online-resursseja, kuten: Virus Bulletin, AV-Comparatives, AV Test, ICSA Labsin, OPSWATin ja muut.

Oman turvallisuuden, emme pidä virustorjuntaohjelma palvelimessa. Kaikki latauslinkit ovat vain virallisia versioita ohjelmien virallisia sivustoja ohjelmistojen tuottajille. Lataa ilmainen virustorjuntaohjelma meidän linkit, olet 100% suojattu saada tartunnan saaneista virus ohjelmisto, on mahdollista muita online-resursseja.

Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus

Tietokoneen suojaus:

Helppokäyttöisyys:

Edut: Paras suoja haittaohjelmia vastaan, turvallinen web-selailua, tietojenkalastelusuojauksen (turvallinen pankki).

Haitat: hidas työ hidas PC, näyttö mainon

Valmistaja: Avira Operations GmbH & Co. KG
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10 / 8 / 7/ Vista / XP

Avira Free Antivirus - ilmainen antivirus tehdä paremmin työtovereidensa kanssa kyky havaita kaikentyyppisiä haittaohjelmia (mukaan lukien mainonta) ja nollapäivän haavoittuvuuksia. Scanner Ohjelma on tällä hetkellä paras kaikissa testeissä, kuten ilmainen virustorjuntaohjelma. Tämän seurauksena korkea hyötysuhde on vain yksi rajoitus - Avira Free Antivirus hidastuu hitailla PC.

Ohjelma on hyvin kehittynyt käyttäjät arvostavat: virustorjuntaohjelma on paljon asetuksia ja johtamisvalmiuksia sekä monia lisäominaisuuksia, kuten VPN, suojelu Internetin ja muiden.

Kattojärjestelmä "Avira Browser Turvallisuus" selain tekevät Internetin turvallisen. Järjestelmä varoittaa linkeistä, jotka johtavat ilkeä sivustoja, estää yrittää ohjata sinut fake sivusto, kuten verkkopankit (phishing suoja), sekä seuranta oman toiminnan lohkon mainosverkostojen. Kun lataamiseksi Internetistä saat ilmoituksen, kun uusi ohjelmisto on mahdollisesti ei-toivottu (esim salaa asentaa laajennuksia selaimen, adware, jne.).

Antivirus Avira Free Antivirus ladattavaksi ilmaiseksi, siirry linkin, se alkaa automaattisesti ladata asennusohjelma virustorjuntaohjelman. Seuraavaksi asennusohjelma lataa antivirus itse.

Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition

Tietokoneen suojaus:

Helppokäyttöisyys:

Edut: ei vaadi huomiota, pienin kuormitus järjestelmään, erinomaisen suojan uhilta, ennakoiva suojaus viruksilta, phishing suojaa.

Haitat: ei saatavilla lähes minkä tahansa ympäristössä.

Valmistaja: Bitdefender
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

Tänä vuonna tämä ilmainen antivirus on tehnyt uskomattoman harppauksen ylöspäin, ennen kaikki hänen kollegansa nopeus työn laadun havaitseminen ja suojaa käyttäjiä haittaohjelmilta. Antivirus ohjelmisto tulee valmiiksi asennettuna eikä vaadi käyttäjän toimia alkamisen jälkeen.

Edut Bitdefender Antivirus Free Edition on sisäänrakennettu seurata verkon toimintaa sovelluksia joka löytää viruksia, jotka matkivat normaalin ohjelman, kun yrittää mennä Internetissä ja läsnäollessa epäilyttävän toiminnan estetty. Ennakoiva suojajärjestelmä markkinoille uusia epäilyttäviä tiedostoja turvallisessa ympäristössä ja vain jos ilkivaltaa havaitaan, ohjelma käynnistyy normaalisti.

Rajoitukset ohjelman - vähintään asetuksia käyttäjien saatavilla. Ohjelma voi suositella käyttäjille, jotka haluavat laittaa enemmän anti-virus ja se ei koskaan hajamielinen.

Antivirus Bitdefender Antivirus Free Edition ladata ilmaiseksi, siirry linkin. Lataa alkaa automaattisesti!

Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus

Tietokoneen suojaus:

Helppokäyttöisyys:

Edut: tehokas reaaliaikainen suojaus haittaohjelmia vastaan, pienin kuormitus prosessori, sisäänrakennettu varastoon salasanoja tilit Internet, tarkista kotiverkon turvallisuus.

Haitat: puute suojaa phishing ja varastamisen pankkitietoja, pakkoa joidenkin toimintojen, pop-up-mainoksia "maksulliseen versioon".

Valmistaja: AVAST Software a.s.
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000

Avast, luultavasti suosituin ilmainen virustorjuntaohjelmisto käyttäjille vuosien varrella yhä laajeneva kykyjään ja parantaa suojajärjestelmä viruksilta. Ohjelma voi olla vapaasti käyttää kotitietokoneet ja muissa tapauksissa, ei-kaupalliseen käyttöön. Avast tarjoaa tarvittavat joukko suojatoimenpiteitä tietokoneen haittaohjelmia. Antivirus ohjelmisto on erittäin nopea ja lähes ei hidasta tietokoneen tai kannettavan tietokoneen.

Avast reaaliaikaisesti seuraa kaikkia ajaa sovelluksia ja suojaa vakoiluohjelmilta ja rootkit. Turvallinen internetin tarjoaa laajennus selaimet, joka varoittaa vierailevat mahdollisesti vaarallisten sivustojen. Se myös estää haitalliset ohjelmat verkkosivuilla, sekä suojaamaan tekeytymishyökkäyksen linkkejä hakutuloksissa. Uusi "salasana Vault" mahdollistaa tulla mitään tilejä internetiin vain yksi salasana antivirus. Uusi toiminto "Secure kotiverkkoon" tarkistaa Wi-Fi-verkon tai lankaverkon kautta laitteet haavoittuvuuksia ennen haittaohjelmia tunkeutumista.

Jos käytät verkkopankkia tai tehdä ostoksia verkkokaupoista, maksat luottokortilla, se on parasta ostaa maksettu versio antivirus koska ilmainen versio Avast ei suojaa phishing ja varastamisen pankkitietojen.

Kun olet asentanut Avast virustorjuntaohjelma kysyy 30 päivää aikaa rekisteröityä. Rekisteröityminen on täysin ilmainen ja se on voimassa 1 vuoden, niin antivirus tarjoaa rekisteröityä uudelleen uudelleen. Valitse "Basic suoja" rekisteröinti ja uudelleen rekisteröintiä. Ole varovainen, olet aina varovasti kannustetaan ladata maksettu versio ohjelmasta.

Antivirus Avast! Free Antivirus lataa ilmaiseksi, siirry linkin. Lataa alkaa automaattisesti!

Panda Cloud Antivirus

Panda Cloud Antivirus

Tietokoneen suojaus:

Helppokäyttöisyys:

Edut: helppokäyttöinen, käyttää pilvi teknologia, hyvä järjestelmä uhkien havaitsemista minimaalisella kuormaa järjestelmässä.

Haitat: viive havaitsemisessa nollapäivän uhat, vääriä positiivisia, tarvitaan pysyvä yhteys internetiin.

Valmistaja: Panda Security
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

Panda Cloud Antivirus - melko onnistunut yritys Panda Security joukkue markkinoilla vapaan anti-virus tuotteita. Tämä ohjelmisto, kuten Microsoft Security Essentials virustorjuntaohjelma on hyvin yksinkertainen käyttöliittymä ja täysin automatisoitu toimintoja automaattisen uusimisen ja poistamalla haittaohjelmia. Protection taso on riittävän korkea, mutta uusimpien testien havaitsemista uusimpia uhkia (ns nollapäivän uhat) alempi kuin kilpailijat. Panda Antivirus ensimmäisten joukossa käyttää pilvi (Cloud) on pikalukitus päivityksiä, johon pääsy myönnetään automaattisesti, kun käyttäjät yhteyden Internetiin.

Antivirus toteutettu täyden valikoiman suojaus: virustentorjunta, vakoiluohjelmien torjunta, käyttäytymisen analysointi, URL ja web-suodatus (selaimen plug-in asennettuna). Mutta antivirus ei ole erehtymätön, ja voi joskus erehtyä luulemaan uhka täysin turvallinen prosessi tai ohjelma. Samalla uhka on karanteeniin automaattisesti ja olet jäänyt ihmettelevät, miksi yhtäkkiä lakkasi toimimasta tai kyseisen ohjelman. Korkea PC turvallisuutta on myös varmistettu vain, jos jatkuvan yhteyden Internetiin.

Jotta antivirus Panda Cloud Antivirus lataa klikkaa linkin se lataa sen automaattisesti asennusohjelma virustorjuntaohjelman. Seuraavaksi asennusohjelma lataa antivirus itse.

AVG AntiVirus Free Edition

AVG AntiVirus Free Edition

Tietokoneen suojaus:

Helppokäyttöisyys:

Edut: hyvä suoja haittaohjelmia vastaan ja web uhkia, lisätoimintoja, pieni kuormitus prosessori.

Haitat: triviaali ladattavaksi, hidas skannaus, runsaasti mainonnan, vanhentunut ulkonäkö.

Valmistaja: AVG Technologies
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

AVG AntiVirus Free - Tämä ilmainen antivirus kanssa suurin tarina (voit sanoa perustaja ilmainen anti-virus) ja johtava absoluuttisen määrän latauksia maailman historiassa internetin. AVG oli hyvin suosittu muutama vuosi sitten, mutta menetti kannattajia yhteydessä laadun heikkenemisestä uhkien havaitsemista. Nyt kuitenkin tasoa suojan haittaohjelmia ja web-pohjainen uhkia ohjelma uudelleen korkeudesta, ja se palaa markkinoille.

Ulkonäkö AVG vähän moderni. Ohjelma sisältää paljon mainontaa. Kun asennat AVG myös apuohjelma selaimen hakupalkkiin. Perusosan lisäksi toimintoja monia hyödyllisiä sisäänrakennettu anti-virus komponentteja parantaa tietokoneen suorituskykyä (puhdistus rekisterin pirstoutuminen jne).

Lataa AVG AntiVirus Free virallisella sivustolla kehittäjä on nyt mahdotonta. Voit ladata käyttäjä ohjataan portaaliin Cnet.com, joka lannistaa monet ihmiset ovat varovaisia ​​viruksen ladata antivirus sijaan. Vaikutelma on parantaa se, että, käy sopiva latauslinkin ei vain - sivusto mainonta on täynnä muita ohjelmistotuotteita.

Voit ladata AVG antivirus vapaa, siirry linkin.

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials

Tietokoneen suojaus:

Helppokäyttöisyys:

Edut: suurin helppokäyttöisyys, hyvä tunnistamiseen ja poistamiseen uhkia, pieni suorittimen käyttö, vähäiset käyttäjän toimet.

Haitat: hidas skannaus, heikko suoja web surfing, on olemassa runsaasti mahdollisuuksia, joita muut vapaa virustentorjuntaohjelmat.

Valmistaja: Microsoft Corporation
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10 / 8 (antivirus instalado), Windows 7 / Vista

Microsoft Security Essentials - ilmainen virustorjuntatuote Microsoftilta. Ohjelma on ominaista korkea uhkien havaitsemista ja erityisesti rootkit. Ehkä suurin etu ohjelmassa on lähes täydellinen puuttuminen väärien hälytysten ja laadukkaan poisto haittaohjelmia havaitaan järjestelmään. Anti vaatii vain vähän käyttäjän toimia: ei rekisteröintiä, päivitykset ja skannaukset tapahtuvat automaattisesti, ei hype.

Tärkeimmät haitat Microsoft Security Essentials on hyvin hidas järjestelmän tarkistus, ja heikko suoja käydessään tartunnan verkkosivuilla. Ohjelman asennuksen on mahdollista vain käyttöoikeuden alaisen käyttöjärjestelmä. Anti optimaalinen ikääntyneiden, käyttäen rajoitettua joukkoa todistettu Internet resurssit.

Jotta Microsoft Security Essentials antivirus download ilmaiseksi, siirry linkin. Valitse käyttöjärjestelmä ja lataus alkaa automaattisesti. C Windows 8 -käyttöjärjestelmän, virustorjuntaohjelmisto tarjoaa oletuksena.

Mitä luulet on paras antivirus?

Meidän luokitus, vaikka se on tehty tulosten mukaan lukuisten riippumattomien asiantuntijoiden arviointeja, ei heijasta, ehkä tärkein - käyttäjät arvioita.

Kerro meille kokemuksistasi asennuksen vapaiden ohjelmistojen suojaa tietokonetta viruksilta. Kumpi antivirus parempi tai huonompi luulet? Odotamme kommentteja ja henkilöarvioinnista! Arvostamme palautetta!

 

 

 

 

free antivirus, antivirus gratis español, antivirus gratuito, kostenlos antivirus german, antivirus gratis italiano, antivirus gratis française, antivirus gratis romanian, darmowy antywirus polish, download antivirus indonesian, antivirus finland, antivirus gratuito portugal, antivirus zdarma czech republic, antivirus δωρεαν, бесплатный антивирус


(c) 2016-2021 www.best-free-antivirus-download.com - itsenäinen sijoitusta paras ilmainen virustorjuntaohjelma!