The best free antivirus software for Windows PC! Download and install for free!

Download antivirus gratuit pentru Windows pe calculator! Independent în topul celor mai bune antivirus gratuit 2020

Pe acest site puteți descărca și instala gratuit antivirus pentru computer. Topul nostru este actualizat anual și se bazează pe rezultatele a numeroase teste, desfășurate în mod constant cele mai mari din lume de organizații independente și eminenți de resurse internet, inclusiv: Virus Bulletin, AV-Comparatives, AV Test, ICSA Labs, opswat următoarele și alte.

Pentru siguranța dumneavoastră, noi nu stoca programe antivirus de pe server. Toate link-urile de download sunt doar pe versiunea oficială a programelor de pe site-urile oficiale ale producătorilor de software. Descărcarea free antivirus nostru link-uri, vă sunt 100% protejate de la obtinerea infectate cu viruși software-ului, care este destul de posibil, pe internet alte resurse.

Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus

Protejați-vă computerul:

Ușurința de utilizare:

Avantajele: cea mai bună protecție împotriva malware-ului, protejat de navigare pe internet, protecție anti-phishing (sigur banking).

Dezavantaje: lent de lucru pe PC-ul lent, afișează anunțuri.

Producător: Avira Operations GmbH & Co. KG
Sisteme de operere suportate: Windows 10 / 8 / 7/ Vista / XP

Avira Free Antivirus – antivirus gratuit cu adevărat cele mai bune de pe fundal de la colegii săi de oportunități pentru a detecta toate tipurile de malware (inclusiv publicitate) și vulnerabilități zero-day. Scanner acest program este, astăzi, cel mai bun la toate testele, printre antivirus gratuit. O consecință a unei astfel de înaltă eficiență este doar o limitare Avira Free Antivirus va fi cam lent în jos pe PC-ul lent.

Programul va bucura utilizatorii avansați: software-ul antivirus are o mulțime de opțiuni și capabilități de management, precum și o mulțime de caracteristici suplimentare, inclusiv VPN client, protecție navigare pe internet etc.

Un program de completare pentru browser-ul "Avira Browser Safety" va face dvs. de navigare pe internet cu adevărat sigur. Sistemul va avertiza despre link-uri care duc la site-uri infectate, pentru a preveni încercați să vă redirecționa la un site, cum ar fi online banking (protecție anti-phishing), precum și, de asemenea, va bloca de urmărire a acțiunilor dvs. rețelele de anunțuri. În timp ce descărcarea de programe de pe Internet vă avertizăm, dacă noi este un potențial nedorite (de exemplu, discret stabilește aveți plug-in-uri pentru browsere, publicitate, module etc.)

Pentru a antivirus Avira Free Antivirus download gratuit du-te la link-ul, în acest caz va începe automat descărcarea de instalare program antivirus. Mai departe programul de instalare va descărca în sine antivirus.

Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition

Protejați-vă computerul:

Ușurința de utilizare:

Avantajele: nu este nevoie de atenție, sarcina minimă pe sistem, un nivel excelent de protecție împotriva amenințărilor, de protecție proactivă împotriva virușilor, protecție anti-phishing.

Dezavantaje: nu practic nici o configurare.

Producător: Bitdefender
Sisteme de operere suportate: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

În acest an, acest antivirus gratuit a făcut un incredibil salt în sus, înainte de toate colegii de viteza de lucru, calitatea de detectare și de protecție a utilizatorilor de programe malware. Un program antivirus vine deja instalat și nu necesită intervenția utilizatorului după lansare.

Avantajele Bitdefender Antivirus Free Edition este un built-in monitor activitatea de rețea de aplicații, care găsește viruși, imita program normal atunci când încearcă să iasă la internet și atunci când există activitate suspectă le blochează. Sistemul de protecție proactivă lansează noi fișierele suspecte într-un mediu sigur și, numai în cazul în care acțiuni rău intenționate nu sunt detectate, lansează un program normal.

Limitarea programului minim de setări disponibile pentru utilizatori. Programul poate recomanda utilizatorilor care doresc să pună antivirus și mai mult de la el niciodată nu distras.

Pentru a antivirus Bitdefender Antivirus Free Edition download gratuit, accesați link-ul. Descărcarea va începe automat!

Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus

Protejați-vă computerul:

Ușurința de utilizare:

Avantajele: un sistem eficient de protecție în timp real împotriva programelor malware, sarcina minimă pe procesor, built-in de stocare pentru parole la conturile de pe Internet, verificarea de securitate de rețea.

Dezavantaje: lipsa de protecție anti-fraudă și furt de date bancare, insistență anumite funcții, fereastra pop-up de publicitate "versiune plătită".

Producător: AVAST Software a.s.
Sisteme de operere suportate: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000

Avast, probabil, cel mai popular antivirus gratuit în rândul utilizatorilor, cu anii, tot mai multe intermediar de mărire a capacităților lor și îmbunătățește un sistem de protecție împotriva atacurilor virușilor. Programul este gratuit și poate fi utilizat pe computerele de acasă și în alte cazuri aplicații non-comerciale. Avast oferă cel mai necesar un complex de măsuri de protecție pentru calculatorul dumneavoastră despre software-ul necinstiți. Un program antivirus este foarte rapid și aproape nu încetini computerul sau laptop.

Avast în timp real monitorizează toate execută aplicații și oferă protecție împotriva spyware și rootkit-uri. Sigur navigare pe internet oferă o extensie pentru browser-ul, care avertizează cu privire la vizitarea site-uri potențial periculoase. Acesta blochează pe site-uri script-uri malware, și, de asemenea, va proteja de atacurile de link-uri în rezultatele de căutare. Noua funcție "depozit parole", va intra în orice conturi la Internet, folosind doar o singură parolă de la antivirus.Noua caracteristică de Securitate de rețea de domiciliu" vă va ajuta să verificați dumneavoastră Wi-Fi sau prin cablu de rețea pentru vulnerabilitati de echipamente înainte de invaziile atacatorilor.

Dacă utilizați internet banking sau faceți cumpărături în magazinele on-line, plătind cu cardul de credit, atunci cel mai bine este de a achiziționa versiunea plătită anti-virus, deoarece în versiunea gratuită Avast nu există nici o protecție împotriva atacurilor de tip phishing și furt de date bancare.

După instalarea antivirus Avast va cere prin 30 de zile a trece de înregistrare. Înregistrarea programul este complet gratuit și este valabil timp de 1 an, după care antivirus va propune re-re-registru. La înregistrare și reînregistrare a alege "protecție de Bază". Fii atent, ai tot timpul vor fi în mod subtil de a oferi pentru a descărca versiunea plătită a programului.

Pentru a antivirus Avast! Free Antivirus download gratuit, accesați link-ul. Descărcarea va începe automat!

Panda Cloud Antivirus

Panda Cloud Antivirus

Protejați-vă computerul:

Ușurința de utilizare:

Avantajele: este simplu de la locul de muncă, folosește tehnologia cloud, un bun sistem de detectare a amenințărilor la capacitate minimă de încărcare de pe sistem.

Dezavantaje: întârzierile în detectarea amenințărilor zero-day, alarme false, necesită o conexiune permanentă la internet.

Producător: Panda Security
Sisteme de operere suportate: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

Panda Cloud Antivirus – este destul de o încercare reușită de echipa de Panda Security de pe piață gratuite de produse anti-virus. Acest produs software, ca și antivirus Microsoft Security Essentials, are o interfață foarte simplă și complet automatizat funcție de actualizarea automată și eliminarea malware-ului. Grad de protecție suficient de ridicat, cu toate acestea, conform celor mai recente teste de detectare cele mai proaspete amenințări (așa-numitele amenințări zero-day) mai mică decât cea a concurenților.Antivirus Panda unul dintre primii care a început să folosească tehnologia cloud (Cloud) pentru mai rapid de producere de actualizare, accesul la care primesc în mod automat utilizatorii când vă conectați la internet.

Antivirus a implementat o gamă completă de protecție antivirus, antispyware, analiza comportamentului, URL-ul și filtrare Web (pentru browser-ul plug-in instalat). Dar, antivirus nu este infailibil, și poate fi uneori confundat cu o amenințare de proces sau un program complet sigur. În același timp, amenințarea este în carantină automat și vă rămâne întrebați de ce toate dintr-o dată sa oprit de lucru sau acel program. Nivelul ridicat de securitate PC-ul este, de asemenea, asigurată numai în cazul în care o conexiune constantă la Internet.

Pentru a anti-virus Panda Cloud Antivirus a descărca gratuit du-te la link-ul, în acest caz va începe automat descărcarea de instalare program antivirus. Mai departe programul de instalare va descărca în sine antivirus.

AVG AntiVirus Free Edition

AVG AntiVirus Free Edition

Protejați-vă computerul:

Ușurința de utilizare:

Avantajele: un bun nivel de siguranță de la malware și amenințări web, caracteristici suplimentare, o mica sarcina pe procesor.

Dezavantaje: non-trivial descarcarea jocului, scanare lent, abundența de publicitate, din data de aspectul exterior.

Producător: AVG Technologies
Sisteme de operere suportate: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

AVG AntiVirus Free – acest antivirus gratuit cu cea mai mare istorie (se poate spune fondatorul gratuite, antivirus) și liderul absolută numărul de descărcări din lume din istorie la internet. AVG a fost foarte popular cu câțiva ani în urmă, cu toate acestea, și-a pierdut susținătorii săi în legătură cu ухудшившимся calitate de detectare a amenințărilor. Cu toate acestea, acum, nivelul de protecție împotriva programelor malware și a web-de amenințări în acest program din nou la înălțime, și ea se întoarce pe piață.

Aspectul AVG un pic modern. În program mai multe reclame. Când instalați AVG, de asemenea, stabilește un program de completare cu motor de bara de instrumente pentru browser-ul. În afară de funcțiile de bază de anti-virus încorporate diferite componente utile pentru a îmbunătăți performanțele computerului (curățare de registry, fragmentarea etc).

Download AVG AntiVirus Free de pe site-ul oficial al dezvoltatorului acum imposibil. Pentru a descărca redirecționează utilizatorii de pe portal Cnet.com că sperie mulți utilizatori, care se tem de a descărca virusul în loc de anti-virus. Este consolidată și de faptul că găsi pe site-ul dorită link-ul de descărcare nu este doar site – ul este plin de reclame de alte produse software.

Pentru a AVG anti-virus pentru a descărca gratuit du-te la link-ul.

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials

Protejați-vă computerul:

Ușurința de utilizare:

Avantajele: limită de ușurința de utilizare, bune de detectare și îndepărtarea amenințărilor, nivel scăzut de încărcare a procesorului, cel puțin intervenția utilizatorului.

Dezavantaje: scanare lent, slab de protecție a naviga pe web, nu există nici o masă posibilități gratuite oferite de alte programe anti-virus.

Producător: Microsoft Corporation
Sisteme de operere suportate: Windows 10 / 8 (antivirus instalado), Windows 7 / Vista

Microsoft Security Essentials este un antivirus gratuit produs de compania Microsoft. Programul caracterizată de un nivel ridicat de detectare a amenințărilor, în special a rootkit-urilor. Probabil, cel mai mare avantaj al programului este lipsa aproape totală de alarme false și de calitate de ștergere DE malware, обнаруживаемого în sistem. Antivirus necesită o minimă intervenție din partea utilizatorului: înregistrarea lipsește, toate actualiza și scanare au loc în mod automat, nici o publicitate intruziv.

Principalele dezavantaje Microsoft Security Essentials este foarte lent de scanare de sistem, dar, de asemenea, o apărare slabă, atunci când vizitează infectate site-uri de internet. Instalarea programului este posibilă numai pe licențiată a sistemului de operare. Antivirus este cea mai bună pentru oameni de generația mai în vârstă, care beneficiază de un set limitat de dovedit de resurse de pe internet.

Pentru a antivirus Microsoft Security Essentials pentru a descărca gratuit du-te la link-ul. Specificați sistemul de operare și descărcarea va începe automat. C sistemul de operare Windows 8 antivirus furnizează în mod implicit.

Ce antivirus credeți că este cel mai bun?

Topul nostru, în ciuda faptului că el a fost redactat în urma independente numeroase evaluări de experți, nu reflectă, poate, cel mai important – punctul de vedere al utilizatorilor.

Spune-ne despre experiența dvs. de instalare de programe gratuite pentru a proteja computerul de viruși. Ce antivirus este cel mai bun sau cel mai rău crezi? Așteptăm comentariile dumneavoastră și evaluări personale! Părerea dumneavoastră contează!

 

 

 

 

free antivirus, antivirus gratis español, antivirus gratuito, kostenlos antivirus german, antivirus gratis italiano, antivirus gratis française, antivirus gratis romanian, darmowy antywirus polish, download antivirus indonesian, antivirus finland, antivirus gratuito portugal, antivirus zdarma czech republic, antivirus δωρεαν, бесплатный антивирус


(с) 2016-2021 www.best-free-antivirus-download.com - un clasament independent de cel mai bun program antivirus gratuit!