The best free antivirus software for Windows PC! Download and install for free!

Κατεβάστε το δωρεάν antivirus για Windows του υπολογιστή σας! Ανεξάρτητη κατάταξη από τα καλύτερα δωρεάν antivirus 2020 της

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς για τον υπολογιστή σας. Η κατάταξη ενημερώνεται σε ετήσια βάση και βασίζεται στα αποτελέσματα πολλές δοκιμές, συνεχώς διεξάγονται από τα μεγαλύτερα στον κόσμο από ανεξάρτητους οργανισμούς και επιφανείς πόρων του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων των: Virus Bulletin, AV-Comparatives, AV-Test, ICSA Labs, από opswat και άλλα.

Για την ασφάλεια σας δεν αποθηκεύουμε προγράμματα προστασίας από ιούς στο διακομιστή. Όλα τα download links οδηγούν μόνο σε επίσημες εκδόσεις των προγραμμάτων στις ιστοσελίδες τους επίσημους κατασκευαστές λογισμικού. Με τη λήψη αυτού του δωρεάν antivirus για μας τους συνδέσμους, θα είναι 100% προστατεύονται από τις περισσότερες μολυσμένο με ιούς λογισμικού, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άλλους πόρους του διαδικτύου.

Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus

Προστασία του υπολογιστή σας:

Ευκολία στη χρήση:

Πλεονεκτήματα: καλύτερη προστασία από κακόβουλο λογισμικό, προστατεύονται σερφάρισμα στο internet, προστασία από ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) (ασφαλής banking).

Μειονεκτήματα: αργή εργασία σε αργή PC, επίδειξη διαφήμισης.

Κατασκευαστής: Avira Operations GmbH & Co. KG
Υποστηριζόμενα λειτουργικά: Windows 10 / 8 / 7/ Vista / XP

Το Avira Free Antivirus – δωρεάν antivirus με πραγματικά καλύτερα με φόντο τους συναδέλφους δυνατότητες εντοπισμού κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό (συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων) και ευπάθειες zero-day. Ο σαρωτής αυτό το πρόγραμμα είναι για σήμερα ο καλύτερος σε όλες τις δοκιμές, μεταξύ των δωρεάν λογισμικό anti-virus. Η συνέπεια αυτής της υψηλής απόδοσης είναι μόνο ένα περιορισμό - Avira Free Antivirus θα επιβραδύνει σε αργή PC.

Το πρόγραμμα ευχαριστήσει πολύ προχωρημένους χρήστες: λογισμικό προστασίας ΑΠΌ ιούς έχει ένα βάρος ρυθμίσεις και δυνατότητες διαχείρισης, καθώς και ένα βάρος πρόσθετες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του VPN πελάτη, την προστασία internet surfing, κλπ.

Το πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης "Avira Browser Safety" θα κάνει το σερφάρισμα στο internet, με πραγματικά ασφαλής. Το σύστημα θα σας προειδοποιήσει σχετικά με τους συνδέσμους που οδηγούν σε κακόβουλες ιστοσελίδες, θα αποτρέψει την προσπάθεια σας ανακατευθύνει σε μια πλαστή ιστοσελίδα, για παράδειγμα, σε απευθείας σύνδεση-τράπεζας (προστασία από phishing), καθώς και να μπλοκάρει την παρακολούθηση των ενεργειών από διαφημιστικά δίκτυα. Κατά τη λήψη των προγραμμάτων από το Internet σας ειδοποιούν αν το νέο είναι μια δυνητικά ανεπιθύμητη (π. χ., στα κρυφά εγκαθιστά σας plugins του προγράμματος περιήγησης, adware ενότητες, κλπ.)

Για να το antivirus Avira Free Antivirus δωρεάν λήψη, μεταβείτε στο σύνδεσμο, θα ξεκινήσει αυτόματα η λήψη εγκατάστασης λογισμικού προστασίας από ιούς. Περαιτέρω, το πρόγραμμα εγκατάστασης φορτώσει ο ίδιος antivirus.

Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition

Προστασία του υπολογιστή σας:

Ευκολία στη χρήση:

Πλεονεκτήματα: δεν απαιτεί την προσοχή, το ελάχιστο φορτίο στο σύστημα, το εξαιρετικό επίπεδο προστασίας από απειλές, προληπτική προστασία από ιούς, προστασία από phishing.

Μειονεκτήματα: να μην είναι διαθέσιμες σχεδόν καμία ρύθμιση.

Κατασκευαστής: Bitdefender
Υποστηριζόμενα λειτουργικά: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

Φέτος αυτό το δωρεάν antivirus έκανε ένα απίστευτο άλμα προς τα πάνω, νικώντας όλους τους συναδέλφους για την ταχύτητα της εργασίας, την ποιότητα της ανίχνευσης και την προστασία των χρηστών από κακόβουλο λογισμικό. Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς έρχεται ήδη εγκατεστημένο και δεν απαιτεί παρέμβαση του χρήστη μετά την εκκίνηση.

Αρετές Bitdefender Antivirus Free Edition είναι ένα ενσωματωμένο όργανο ελέγχου δικτύου δραστηριότητας εφαρμογές που βρίσκει ιούς που μιμούνται τα κανονικά προγράμματα, όταν προσπαθείτε να βγει στο internet και όταν υπάρχει ύποπτη δραστηριότητα εμποδίζει τους. Σύστημα προληπτικής ασφάλειας εγκαινιάζει νέα ύποπτα αρχεία σε ένα ασφαλές περιβάλλον και, μόνο αν κακόβουλες ενέργειες δεν υπάρχουν, εγκαινιάζει το πρόγραμμα κανονικά.

Περιορισμοί του προγράμματος – τουλάχιστον ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες για τους χρήστες. Το πρόγραμμα μπορείτε να το προτείνετε σε χρήστες που θέλουν να βάλουν antivirus και περισσότερο σε αυτό ποτέ δεν αποσπούν την προσοχή.

Για να το antivirus Bitdefender Antivirus Free Edition κατεβάστε το δωρεάν επισκεφθείτε τον σύνδεσμο. Η λήψη θα αρχίσει αυτόματα!

Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus

Προστασία του υπολογιστή σας:

Ευκολία στη χρήση:

Πλεονεκτήματα: αποτελεσματική προστασία σε πραγματικό χρόνο από το κακόβουλο λογισμικό, το ελάχιστο φορτίο στον επεξεργαστή, ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς στο Internet, έλεγχος ασφάλειας του οικιακού δικτύου.

Μειονεκτήματα: έλλειψη προστασίας από phishing και κλοπή τραπεζικών δεδομένων, το εξαναγκασμό κάποιων λειτουργιών, pop-up διαφημίσεις "πληρωμένη έκδοση".

Κατασκευαστής: AVAST Software a.s.
Υποστηριζόμενα λειτουργικά: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000

Το Avast είναι ίσως το πιο δημοφιλές δωρεάν antivirus μεταξύ των χρηστών με τα χρόνια όλο και περισσότερο βελτιώνουν τις δυνατότητες και βελτιώνει το σύστημα προστασίας από επιθέσεις ιών. Το πρόγραμμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για τους οικιακούς υπολογιστές και σε άλλες περιπτώσεις, μη εμπορική χρήση. Avast παρέχει το πιο ουσιαστικό του προστατευτικών μέτρων για τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό. Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς λειτουργεί πολύ γρήγορα και σχεδόν δεν αναστέλλει τη λειτουργία του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή.

Το Avast σε πραγματικό χρόνο παρακολουθεί όλα ξεκινούν εφαρμογές και παρέχει προστασία από spyware και rootkits. Ασφαλές σερφάρισμα στο internet παρέχει μια επέκταση προγραμμάτων περιήγησης, η οποία προειδοποιεί για επίσκεψη σε δυνητικά επικίνδυνες ιστοσελίδες. Είναι το ίδιο μπλοκ σε ιστοσελίδες κακόβουλα σενάρια, καθώς και προστατεύει από την κοροϊδία συνδέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η νέα «θόλο κωδικό" επιτρέπει να εισέρχονται σε όλους τους λογαριασμούς στο Internet χρησιμοποιώντας μόνο έναν κωδικό πρόσβασης για ιούς. Η νέα λειτουργία «Ασφαλίστε το οικιακό σας δίκτυο" θα ελέγξει Wi-Fi ή ενσύρματο εξοπλισμό του δικτύου σας για τρωτά σημεία πριν από κακόβουλες εισβολές.

Αν χρησιμοποιείτε internet banking ή κάνετε αγορές σε ηλεκτρονικά καταστήματα, расплачиваясь με πιστωτική κάρτα, τότε είναι καλύτερα να αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση του antivirus, επειδή η δωρεάν έκδοση του Avast, δεν υπάρχει προστασία από phishing και κλοπή τραπεζικών δεδομένων.

Μετά την εγκατάσταση antivirus Avast θα σας ζητήσει σε 30 ημέρες από την καταχώριση. Check-in πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και ισχύει για 1 έτος, μετά την οποία antivirus προσφέρει καταχωρήσετε ξανά εκ νέου. Κατά την εγγραφή και επανεγγραφή επιλέξτε "Βασική προστασία". Να είστε προσεκτικοί, σας όλη την ώρα θα πρέπει διακριτικά να προσφέρουν να κατεβάσετε την πληρωμένη έκδοση του προγράμματος.

Για να το antivirus Avast! Free Antivirus δωρεάν λήψη, μεταβείτε στο σύνδεσμο. Η λήψη θα αρχίσει αυτόματα!

Panda Cloud Antivirus

Panda Cloud Antivirus

Προστασία του υπολογιστή σας:

Ευκολία στη χρήση:

Πλεονεκτήματα: είναι απλή στη λειτουργία, χρησιμοποιεί την τεχνολογία cloud, καλό σύστημα ανίχνευσης απειλών κατά το ελάχιστο φορτίο στο σύστημα.

Μειονεκτήματα: η καθυστέρηση στην ανίχνευση απειλών zero-day, τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα, απαιτείται μόνιμη σύνδεση στο internet.

Κατασκευαστής: Panda Security
Υποστηριζόμενα λειτουργικά: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

Το Panda Cloud Antivirus – αρκετά καλή προσπάθεια της ομάδας Panda Security στην αγορά δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Αυτό το προϊόν λογισμικού, όπως antivirus, Microsoft Security Essentials, έχει ένα πολύ απλό interface και πλήρως αυτοματοποιημένες λειτουργίες με αυτόματη ενημέρωση και απομάκρυνση του κακόβουλου λογισμικού. Ο βαθμός προστασίας είναι αρκετά υψηλή, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές, ανίχνευση τα πιο φρέσκα απειλές (τα λεγόμενα των απειλών zero-day) πιο κάτω από τον ανταγωνισμό.Antivirus Panda ένα από τα πρώτα που άρχισαν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία cloud (Cloud) για την ταχύτερη έκδοση της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων, στις οποίες έχετε πρόσβαση αυτόματα λαμβάνουν οι χρήστες όταν συνδέεστε στο internet.

Στο αντιβιοτικό υλοποιηθεί ένα πλήρες φάσμα άμυνες: antivirus, antispyware, ανάλυση συμπεριφοράς, URL και web filtering (είναι εγκατεστημένο το plugin στο πρόγραμμα περιήγησης). Ωστόσο, antivirus δεν είναι αναμάρτητος και μπορεί κατά λάθος να λάβει για την απειλή εντελώς ασφαλής διαδικασία ή το πρόγραμμα. Όταν αυτή η απειλή τοποθετείται αυτόματα σε καραντίνα, και θα παραμένει μόνο να μαντέψουμε, γιατί ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ένα ή το άλλο πρόγραμμα. Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας του ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ, επίσης, εξασφαλίζεται μόνο με συνεχή σύνδεση στο internet.

Για να το antivirus Panda Cloud Antivirus δωρεάν λήψη, μεταβείτε στη σύνδεσμο με αυτό θα ξεκινήσει αυτόματα η λήψη εγκατάστασης λογισμικού προστασίας από ιούς. Περαιτέρω, το πρόγραμμα εγκατάστασης φορτώσει ο ίδιος antivirus.

AVG AntiVirus Free Edition

AVG AntiVirus Free Edition

Προστασία του υπολογιστή σας:

Ευκολία στη χρήση:

Πλεονεκτήματα: καλό επίπεδο προστασίας από κακόβουλο λογισμικό και απειλές, για περισσότερες λειτουργίες, μικρό το φορτίο της cpu.

Μειονεκτήματα: μη τετριμμένο download, αργή σάρωση, η αφθονία της διαφήμισης, ξεπερασμένο εμφάνιση.

Κατασκευαστής: AVG Technologies
Υποστηριζόμενα λειτουργικά: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP

AVG AntiVirus Free – αυτή η δωρεάν antivirus με την πιο μεγάλη ιστορία (να πω πρωτοπόρος δωρεάν antivirus) και ηγέτης με απόλυτη αριθμό των downloads ανά τον κόσμο σε όλη την ιστορία στο ίντερνετ. AVG ήταν πολύ δημοφιλές πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο, έχει χάσει τους υποστηρικτές του σε σχέση με ухудшившимся ποιότητα ανίχνευσης απειλών. Ωστόσο, τώρα το επίπεδο προστασίας από κακόβουλο λογισμικό και web-απειλές σε αυτό το πρόγραμμα και πάλι στο ύψος των περιστάσεων και να επιστρέφει στην αγορά.

Εμφάνιση AVG λίγο μοντέρνο. Στο πρόγραμμα πολλή διαφήμιση. Κατά την εγκατάσταση του AVG επίσης εγκαθιστά το πρόσθετο με μηχανή αναζήτησης επιτροπή για το πρόγραμμα περιήγησης. Εκτός από τις βασικές λειτουργίες σε antivirus είναι ενσωματωμένα διάφορα χρήσιμα συστατικά για τη βελτίωση των επιδόσεων του υπολογιστή σας (καθαρισμός μητρώου, ο κατακερματισμός και εγ).

Κατεβάστε το AVG AntiVirus Free από την επίσημη ιστοσελίδα του έργου είναι πλέον αδύνατη. Για να κατεβάσετε τους χρήστες ανακατευθύνονται σε πύλη Cnet.com που αποθαρρύνει πολλούς χρήστες, опасающихся λήψη ιός αντί για anti-virus. Η εντύπωση ενισχύεται και από το γεγονός ότι το βρείτε στην ιστοσελίδα κατάλληλο σύνδεσμο για να κατεβάσετε δεν είναι απλά ένα site είναι γεμάτο διαφημίσεις άλλων προϊόντων λογισμικού.

Για να το antivirus AVG δωρεάν download, μεταβείτε στο σύνδεσμο.

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials

Προστασία του υπολογιστή σας:

Ευκολία στη χρήση:

Πλεονεκτήματα: οριακή εύκολο στη χρήση, καλή ανίχνευση και αφαίρεση απειλές, χαμηλή χρήση cpu, ελάχιστη παρέμβαση του χρήστη.

Μειονεκτήματα: αργή σάρωση, ήπιος προστασία web-surfing, όχι μάζα των δυνατοτήτων που παρέχονται από άλλα δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς.

Κατασκευαστής: Microsoft Corporation
Υποστηριζόμενα λειτουργικά: Windows 10 / 8 (antivirus instalado), Windows 7 / Vista

Microsoft Security Essentials – δωρεάν antivirus προϊόν από την εταιρεία Microsoft. Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ανίχνευσης απειλών, ιδιαίτερα rootkits. Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι η σχεδόν πλήρης απουσία false positives και ποιοτική αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, обнаруживаемого στο σύστημα. Antivirus απαιτεί ελάχιστη παρέμβαση του χρήστη: εγγραφή δεν υπάρχει, όλες οι ενημερώσεις και σάρωσης συμβαίνουν στην αυτόματη λειτουργία, καμία δημοσιότητα.

Τα κύρια μειονεκτήματα του Microsoft Security Essentials είναι πολύ αργή σάρωση του συστήματος, καθώς και ήπιος προστασία όταν επισκέπτονται μολυσμένες ιστοσελίδες του διαδικτύου. Η εγκατάστασή του είναι δυνατή μόνο με την άδεια χρήσης του λειτουργικού συστήματος. Το antivirus είναι η βέλτιστη για τους ανθρώπους της παλαιότερης γενιάς, χρησιμοποιούν ένα περιορισμένο σύνολο αποδεδειγμένα πόρους του internet.

Για να το antivirus Microsoft Security Essentials δωρεάν λήψη, μεταβείτε στο σύνδεσμο. Καθορίστε το λειτουργικό σύστημα και η λήψη θα αρχίσει αυτόματα. C το λειτουργικό σύστημα Windows 8 antivirus παρέχει προεπιλογή.

Ποιο νομίζετε ότι είναι το καλύτερο antivirus;

Η αξιολόγηση, παρά το γεγονός ότι έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητες εκτιμήσεις πολλών εμπειρογνωμόνων, δεν αντανακλά, ίσως, το πιο σημαντικό – τις απόψεις των χρηστών.

Πείτε μας για την εμπειρία σας από την εγκατάσταση δωρεάν προγράμματα για την προστασία του υπολογιστή από ιούς. Ποιο antivirus είναι το καλύτερο ή το χειρότερο πιστεύετε; Περιμένουμε τα σχόλια και προσωπικές εκτιμήσεις! Πείτε μας τη γνώμη σας!

 

 

 

 

free antivirus, antivirus gratis español, antivirus gratuito, kostenlos antivirus german, antivirus gratis italiano, antivirus gratis française, antivirus gratis romanian, darmowy antywirus polish, download antivirus indonesian, antivirus finland, antivirus gratuito portugal, antivirus zdarma czech republic, antivirus δωρεαν, бесплатный антивирус


(c) 2016-2021 www.best-free-antivirus-download.com - ανεξάρτητη αξιολόγηση τα καλύτερα δωρεάν antivirus!